Dobrodošli!

Čast nam je što Vas imamo priliku pozvati na prvi Forum ICT-društvo koji će se održati 23. ožujka 2018. godine u gradu Osijeku.

Poštovane kolegice i kolege, dragi suradnici,
čast nam je što Vas imamo priliku pozvati na prvi Forum ICT-društvo koji će se održati 23. ožujka 2018. godine u gradu Osijeku.

Tema prvog Foruma je Informacijske tehnologije i globalizacija - tehnološka dimenzija globalizacije i utjecaj na društvo.

Ideje Foruma su jačanje ICT sektora u Osijeku, OBŽ i RH, otvaranje dijaloga o sociologijskom odnosu informacijsko-komunikacijskih tehnologija i njihovu utjecaju na društvo druge moderne, uključujući promišljanje pozitivnih i negativnih utjecaja ICT-a na društvo u kontekstu tehnološkog determinizma globalnog informacijskog društva 21. stoljeća, mogućnosti ICT industrije u razvoju RH, ulaganje u ICT industriju 21. stoljeća, jačanje ICT-a preko reforme obrazovanja i poreznih olakšica.

Forum je organiziran kroz 4 panel rasprave:

  1. Digitalna ekonomija i decentralizacija 

  2. Utjecaj inovacija na lokalni razvoj

  3. Izazovi lokalnog pristupa u regionalnom i međunarodnom poslovanju

  4. Korištenje novca iz EU fondova za razvoj ICT sektora

Ovo je prvi međunarodni ICT forum u organizaciji Instituta za Europske i globalizacijske studije, koji će se svake godine prvih dana proljeća održavati u Osijeku.

Srdačno,
Prof.dr.sc. Anđelko Milardović, utemeljitelj Instituta

pozadina

Program

Više...

Kontaktirajte nas
Više...
Registriraj se!

Više...

 
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok